Haemme ammattitaitoista Systems Specialistia vastaamaan laajoista Linux-ympäristöistä ja sovelluskokonaisuuksista toteuttaen kattavia ja skaalautuvia palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Toimit osana lähemmäs 20 hengen tiimiä ja huolehdit omalta osaltasi Ambientian palveluiden ja palvelinympäristöjen kehittämisestä, toimivuudesta ja tukitoiminnoista. Pääset toimimaan virtualisointi- ja container-teknologioiden parissa hyödyntäen pitkälle kehittyneitä tallennus- ja verkkoratkaisuja. Automatisointi on osa arkipäivääsi.

Tulet törmäämään työssäsi muun muassa seuraaviin teknologioihin: Linux, OpenShift, Docker, VMware, Ansible, Puppet, Amazon Web Services, Google Cloud Platform, Terraform, MySQL ja PostgreSQL. Olemme Red Hatin strateginen kumppani Suomessa ja käytämme laajasti Red Hatin teknologioita.

Lopullinen tehtävänkuva räätälöidään tehtävään valittavan henkilön mukaan. Tiimissä on urakehitysmahdollisuuksia ja osaamisestasi riippuen voit aloittaa Senior Systems Specialistina ja edetä esimerkiksi platta-arkkitehdiksi.

Mitä tarjoamme?

Pääset työskentelemään timanttisen kovassa tiimissä, jolta voit takuulla oppia uutta! Tiimi on hajautettu eri paikkakunnille ja Ambientialla töitä tehdään aidosti paikasta riippumatta. Osaamista ja kuulumisia vaihdetaan säännöllisesti etäpalavereissa tai kasvokkain: dailyt, weeklyt ja monthlyt kokoavat porukan kasaan ja viime kädessä videoneuvottelun tausta tai jaetun kalenterin palaverit kertovat sen, missä työkaveri tänään tekee töitä.

Työsuhde alkaa hyvin suunnitellulla perehtymisjaksolla ja pidämme huolta osaamisesi kehittymisestä erilaisten yhteisten koulutuspäivien, alan tapahtumien ja konferenssien muodossa. Pääset vaikuttamaan muun muassa työvälineisiisi ja joustavat työajat ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Tuemme työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme muun muassa lounasedun, kulttuurisetelit, lajikokeilut ja  laajennetun tapaturmavakuutuksen. Pääasiallisena toimipaikkanasi voi olla mikä tahansa Ambientian Suomen toimipisteistä (Joensuu, Helsinki, Hämeenlinna, Tampere tai Turku).

Toivomme sinulta

systemaattista ongelmanratkaisukykyä, joka ylittää perinteisten liiketoiminta-alueiden rajat. Haluat olla mukana kehittämässä pitkälle automatisoituja ympäristöjä ja toivottavasti sinulla on myös reilu DevOps-pilke silmäkulmassasi, sillä meillä ei ole sinulle siiloja tarjolla.

Odotamme soveltuvaa koulutusta tietojenkäsittelyyn liittyen, mutta työkokemuksesi, harrastuneisuutesi ja mielenkiintosi alaa sekä teknologioita kohtaan on kuitenkin etusijalla – sosiaalisia taitoja unohtamatta. Tavoitteenasi on haasteellinen työ monipuolisten tehtävien parissa sekä valmius kehittyä todelliseksi alamme huippuosaajaksi. Tämä on oikea paikka asiantuntijalle, joka viihtyy tiimityössä, pitää työskentelystä asiakkaiden kanssa ja arvostaa innokasta, luovaa ja ratkaisukeskeistä ilmapiiriämme.

Systems Specialistin toimenkuvaan sisältyy rajatussa määrin päivystys- ja varallaolovuoroja normaalin toimistoajan ulkopuolella, mutta työ on lähtökohtaisesti arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kirjallista ja suullista taitoa sekä englannin kielen taitoa. Toivomme että pystyt aloittamaan työssä syksyn 2018 aikana.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa.

Tutustu blogeihimme ja asiakastarinoihimme saadaksesi hieman lisää kuvaa meistä. Voit myös tutustua mahdollisiin tuleviin tiimikavereihisi LinkedIn:ssä: Juha, Jani, Mika, Ossi, Jussi ja Timo.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävään viimeistään 31.7. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin haun edetessä, viimeistään elokuussa.