Systems Specialist

Systems Specialist

Nykyisen tiimiläisemme siirtyessä uusiin haasteisiin on Data Centre Services -tiimissämme nyt paikka auki motivoituneelle ja oppimiskykyiselle Systems Specialistille! Ambientian kasvun myötä meillä voi olla mahdollisuus palkata useampiakin tekijöitä ja lopullinen tehtävänkuva räätälöidään osaamisesi mukaan.

Systems Specialistina toimit osana reilun 15 hengen tiimiä ja huolehdit omalta osaltasi Ambientian palveluiden ja palvelinympäristöjen kehittämisestä, toimivuudesta ja tukitoiminnoista. Tehtävässäsi vastaat laajoista Linux-ympäristöistä ja sovelluskokonaisuuksista toteuttaen kattavia ja skaalautuvia palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Pääset toimimaan uusimpien virtualisointi- ja container-teknologioiden parissa hyödyntäen pitkälle kehittyneitä tallennus- ja verkkoratkaisuja.

Toivomme sinulta

Systemaattista ongelmanratkaisukykyä, joka ylittää perinteisten liiketoiminta-alueiden rajat. Haluat olla mukana kehittämässä pitkälle automatisoituja ympäristöjä ja toivottavasti sinulla on myös reilu DevOps-pilke silmäkulmassasi, sillä meillä ei ole sinulle siiloja tarjolla.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta tietojenkäsittelyyn liittyen, mutta työkokemuksesi, harrastuneisuutesi ja mielenkiintosi alaa sekä teknologioita kohtaan on kuitenkin etusijalla - sosiaalisia kykyjä unohtamatta. Tavoitteenasi on haasteellinen työ monipuolisten tehtävien parissa sekä valmius kehittyä todelliseksi alamme huippuosaajaksi: meillä saat ympärillesi paitsi loistavia työkavereita myös taitavia tekijöitä, joilta voit ammentaa lisää monipuolista osaamista. Tämä on oikea paikka asiantuntijalle, joka viihtyy tiimityössä, pitää työskentelystä myös asiakkaiden kanssa ja arvostaa innokasta, luovaa ja ratkaisukeskeistä ilmapiiriämme.

Tiimissä on urakehitysmahdollisuuksia: osaamisensa ja kehittymiskykynsä näyttänyt tekijä voi edetä Systems Specialistista vaikkapa platta-arkkitehdiksi. Tehtävään kannattaa hakea myös, mikäli osaamisesi ei ihan vielä ole haetulla tasolla, mutta haluat kehittyä alasi huipulle.

Systems Specialistin toimenkuvaan sisältyy rajatussa määrin päivystys- ja varallaolovuoroja normaalin toimistoajan ulkopuolella, mutta työ on lähtökohtaisesti arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä. Liukuva työaika ja johdon sekä tiimin reilu asenne pelastavat päivän silloinkin, kun joku sairastuu tai sinun pitää kiiruhtaa päiväkotiin perheen pieniä hakemaan. Meillä tulos ratkaisee, ei toimistolla vietetyt tunnit, ja suhtaudumme myönteisesti etätyöhön. Toimipaikkanasi voi olla Tampere, Helsinki tai Hämeenlinna, ja työ alkaa loka-marraskuun aikana ohjatulla perehdytyksellä.

Ambientia on 20-vuotias kasvuyritys, jossa on kiva tehdä töitä. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista!

Hae tehtävään

Hae tehtävään viimeistään 24.9. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen!

ambientia

Työpaikat

Mitä haluaisit saavuttaa seuraavaksi?

Great Place to Work

Huippuporukassa on helppo onnistua. Olisitko sinä tuleva ambientialainen? Tällä hetkellä haemme joukkoomme seuraavia osaajia:

Avoin hakemus: verkkokaupat

Avoin hakemus: sovelluskehitys

Avoin hakemus: myynti

Service Designer

Service Desk -asiantuntija

Atlassian DevOps Expert