Nyt etsimme joukkoomme Visual Designeria – tule mukaan suunnittelemaan ikimuistoisia palvelukokemuksia.

Suunnittelu Ambientialla tähtää aina loppukäyttäjän tarpeiden palvelemiseen. Visual Designerina pääset mukaan projekteihin, joissa tehtävänäsi on hahmottaa suurten digipalveluiden kokonaisuuksia yhdessä asiakkaan ja Ambientian projektitiimin kanssa. Suunnittelet visuaalisesti kauniita ja helppokäyttöisiä käyttöliittymiä päätelaitteesta riippumatta ja laadusta tinkimättä.

Työskentelemme useille eri toimialoille ja asiakkaitamme löytyy keskisuurista ja suurista yrityksistä julkisiin toimijoihin, joita kaikkia yhdistää halu kanavoida oikeaksi toimintaa digitaalisessa ympäristössä. Olemme tehneet menestyksekästä yhteistyötä muun muassa Veikkauksen, Finnairin ja Mehiläisen kanssa, ja olemme myös rakentaneet Suomen ensimmäisen autoverkkokaupan. Sujuva yhteistyö eri osaajien kuten palvelumuotoilijoiden, interaktiosuunnittelijoiden, softakehittäjien ynnä muiden asiantuntijoidemme kanssa on työpäiväsi keskiössä ja takaamme, että tulet oppimaan uutta.

Haemme huipputyyppiä, joka osaamisellaan ja näkemyksellään ihastuttaa sekä asiakkaat että kollegat. Muodostamme toiveidesi ja kykyjesi mukaan yhdessä tarkemman tehtävänkuvan.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta näyttöä osaamisestasi ja yli 5 vuoden työkokemusta digipalveluiden suunnittelusta. Haluat haastaa itsesi uusien projektien myötä. Sinulla on näkemystä ja kokemusta siitä miten timanttisesti toteutettu verkkopalvelu parantaa asiakkaan liiketoimintaa. Kuuntelet aktiivisesti niin asiakasta kuin projektin toteuttajia ja kykenet tuomaan oman rohkean ja innovatiivisen näkemyksesi esille. Olet osa luovaa tiimiämme, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja mennään yhdessä eteenpäin. Ammattitaitosi pohjana on käytännön projektikokemus ja mahdollisesti alan korkeakoulututkinto. HTML/CSS- ja palvelumuotoiluosaaminen ovat eduksi, mutta emme odota sinun olevan yli-ihminen!

Olemme huumorintajuinen, utelias ja sopivankokoinen yhteisö, johon uuden tulokkaan on helppo solahtaa sisään. Pidämme työntekijöistämme huolta niin työsuhde-eduin kuin erilaisten tempausten ja yhteisen tekemisen muodossa. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet, hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja vapauden vaikuttaa työsi sisältöön sekä luottamuksen ja työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä. Kulttuurimme on avoin ja kannustamme jatkuvasti kehittämään ja haastamaan toimintaamme.

Töiden toivottu aloitus on mahdollisimman pian, mutta viimeistään tammikuussa loppiaisen jälkeen. Voit työskennellä Helsingin, Hämeenlinnan, Tampereen tai Turun toimistoilta käsin – miksei myös Joensuusta – mutta odotamme matkustusvalmiutta erityisesti pääkaupunkiseudulle.

Ambientia on 20-vuotias yli 150 asiantuntijan kasvuyhtiö, jossa on kiva tehdä töitä. Tehtävämme on digitalisoida asiakkaidemme menestys. Meillä on toimistot Suomessa, Virossa ja Tukholmassa. Odotamme hakemustasi mielenkiinnolla!

Hae tehtävään

Hae tehtävään viimeistään 17.11. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä mukaan vähintään portfoliosi ja CV tai linkki ajantasaiseen LinkedIn-profiiliisi, mutta vapaamuotoisen hakemuksen otamme myös ilolla vastaan. Hakemuksessa voit esittää palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!