Olemme Ambientia, 20-vuotias digitalisaation luotettu kumppani. Meitä on tällä hetkellä noin 150 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Tukholmassa. Kasvumme jatkuu ja palkkaamme lisää motivoituneita sovelluskehittäjiä! Hakuvuorossa on Wannabe Java -devaaja vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulla on jo jonkin verran näyttöjä osaamisestasi web-kehittäjänä (esim. C#, React, Angular), mutta ei välttämättä kokemusta Java-pohjaisten teknologioiden käytöstä tai Java-kielestä (esim. mikropalvelut, Liferay, Grails). Sinulle kieli- tai ohjelmistokehitys on työkalu, jolla toteutat maailmanluokan verkkopalveluita. Tarvittaessa olet innostunut opettelemaan uusia työkaluja osaavien kollegoiden tukemana. Kouluttautuminen ja uuden oppiminen ei ole sinulle pakkopullaa, vaan mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä entistä monipuolisemmaksi osaajaksi.

Mikäli tunnistit itsesi, kannattaa lähestyä meitä hakemuksella! Voimme tarjota haastavia projekteja, jotka voivat joskus olla kinkkisiäkin, mutta opit samalla takuulla uutta. Olemme huumorintajuinen ja utelias työyhteisö, johon uuden tulokkaan on helppo solahtaa sisään. Pidämme työntekijöistämme huolta niin perinteisin työsuhde-eduin kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Voit työskennellä Helsingin, Tampereen, Hämeenlinnan, Turun tai Joensuun toimistolta käsin.

Hae tehtävään

Hae tehtävään viimeistään 5.11. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!