Kasvumme jatkuu ja vahvistamme nyt joukkoamme palkkaamalla WordPress-kehittäjiä monipuolisiin projekteihin. Toteutamme laajoja ja merkittäviä verkkopalveluprojekteja sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluu verkkopalveluiden suunnittelu WordPress-alustalle, sivustojen jatkokehitys ja ylläpito sekä teemojen ja lisäosien suunnittelu. Teet saumatonta tiimityötä yhdessä asiakkaan ja monista erilaisista rooleista muodostuvan projektitiimin kanssa. Ambientian työyhteisö tukee sinua työssäsi ja osaamisesi kehittämisessä ja voimme tarjota sinulle takuulla haastavia projekteja, joissa voit oppia uutta! Sanomattakin on selvää, että meillä pääset tekemään kiinnostuksestasi riippuen myös muitakin kuin WordPress-projekteja ja pääset laajentamaan osaamistasi web-kehityksen saralla.

Toivomme sinulta useiden vuosien työkokemusta WordPress-kehityksestä, kokemusta PHP-kielellä ohjelmoinnista ja vahvaa osaamista webteknologioista kuten HTML, CSS, JavaScript, Angular, React, jQuery ja MySQL. Toivomme, että ketterä kehitys ja moniprojektiympäristössä työskentely ovat sinulle tuttuja. Pilviteknologioiden tuntemus on eduksi, koska projekteissamme saatat törmätä esimerkiksi AWSään. Kannattaa myös mainita CV:ssä, jos sinulla on kokemusta Dockerista.

Olemme huumorintajuinen ja utelias työyhteisö, johon uuden tulokkaan on helppo solahtaa sisään. Pidämme työntekijöistämme huolta niin perinteisin työsuhde-eduin kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä. Työsuhde on vakituinen ja toivomme, että pääset aloittamaan 20.3. Voit työskennellä Helsingin, Hämeenlinnan, Joensuun, Tampereen tai Turun toimistolta käsin.

Ambientia on 21-vuotias kasvuyhtiö, jossa on innostavaa tehdä töitä. Meitä on tällä hetkellä 160 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Tervetuloa mukaan!

Hae tehtävään

Hae tehtävään viimeistään 31.1. täyttämällä oheinen lomake huolellisesti. Liitä hakemuksesi ja CV:si mieluiten yhtenä liitteenä pdf-muodossa. Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi, mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea kiteytyksen siitä, mitä osaat ja mikä on unelmiesi rooli Ambientialla. Voimme myös halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi, mikäli profiilisi on kattava ja ajan tasalla. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!