Työn tekemisen tapoja uudistamassa

Tapa tehdä työtä muuttuu jatkuvasti, ja tätä muutosta pitää pystyä johtamaan. Työntekijöiden arjen ymmärtäminen, sen helpottaminen ja työssä onnistumisen mahdollistaminen ovat avainroolissa yrityksen menestyksessä.

Keskeinen osa organisaatioiden toimintaa on myös sisäisten prosessien toimivuus ja se, kuinka helpoksi työntekijän päivittäinen työskentely voidaan tehdä.

Etätyö yleistyy ja laadukkaiden viestintäkanavien merkitys yrityksen arjessa korostuu. Laadukkaiden itsepalveluratkaisujen avulla voidaan saavuttaa win-win-tilanne niin tukiorganisaation kuin työntekijöidenkin kannalta: itsepalvelulla työntekijä voi ratkoa triviaalit tilanteet itse nopeasti ja toisaalta tukiorganisaation työkuorma pienenee ja se pystyy nopeammin vastaamaan vaativampiin ongelmatilanteisiin.

Yhdistämällä käyttäjätutkimusta ja organisaation tavoitteita saadaan luotua työntekijöiden rakastamia sisäisiä palveluja ja työskentelymalleja.

Asiakkaidemme kokemuksia

Näin voimme muun muassa auttaa:

Työkalut sujuvampaan projektinhallintaan myös etänä – katso webinaaritallenne

Katso webinaaritallenne ja opi asiantuntijoidemme vinkit hajautetun projektitiimin johtamiseen läpinäkyvästi ja ketterästi.

Katso tallenne

Ota yhteyttä


Blogi: Työskentelytapojen uudistaminen

Datakyvykkyys ei synny itsestään: tarina organisaation sisäisestä taistelusta siiloutumista vastaan

22.10.2021

Olipa kerran organisaatio, jossa IT:n asiakaspalvelu taisteli pysyäkseen toimintakykyisenä. Se ahkeroi eturintamassa, kun satoja asiakaspyyntöjä tulvi eri kanavista päivittäin. Samaan aikaan organisaation muut tiimit pyrkivät pysyttelivät poteroissaan ja yrittivät suojautua liialliselta työmäärältä ja…

Lue lisää

Atlassian Team ’21 tapahtuman satoa

05.05.2021

Atlassianin Team 21 tapahtuma järjestettiin 28. – 30.4. pandemiatilanteesta johtuen jo toisena vuotena virtuaalisessa muodossa. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut vaan teknisesti erinomaisesti toteutettu…

Lue lisää

Jira Service Management taipuu moneksi

20.04.2021

Helpparilta ei mene yksikään pyyntö ohitse, mutta muilla osastoilla asioita hautautuu ja unohtuu – kuulostaako tutulta? Kun työkoneen kanssa tulee ongelmia ja teet tukipyynnön…

Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Niina Halminen

Niina Halminen