Työn tekemisen tapoja uudistamassa

Tapa tehdä työtä muuttuu jatkuvasti, ja tätä muutosta pitää pystyä johtamaan. Työntekijöiden arjen ymmärtäminen, sen helpottaminen ja työssä onnistumisen mahdollistaminen ovat avainroolissa yrityksen menestyksessä.

Keskeinen osa organisaatioiden toimintaa on myös sisäisten prosessien toimivuus ja se, kuinka helpoksi työntekijän päivittäinen työskentely voidaan tehdä.

Etätyö yleistyy ja laadukkaiden viestintäkanavien merkitys yrityksen arjessa korostuu. Laadukkaiden itsepalveluratkaisujen avulla voidaan saavuttaa win-win-tilanne niin tukiorganisaation kuin työntekijöidenkin kannalta: itsepalvelulla työntekijä voi ratkoa triviaalit tilanteet itse nopeasti ja toisaalta tukiorganisaation työkuorma pienenee ja se pystyy nopeammin vastaamaan vaativampiin ongelmatilanteisiin.

Yhdistämällä käyttäjätutkimusta ja organisaation tavoitteita saadaan luotua työntekijöiden rakastamia sisäisiä palveluja ja työskentelymalleja.

Asiakkaidemme kokemuksia

Näin voimme muun muassa auttaa:

Työkalut sujuvampaan projektinhallintaan myös etänä – katso webinaaritallenne

Katso webinaaritallenne ja opi asiantuntijoidemme vinkit hajautetun projektitiimin johtamiseen läpinäkyvästi ja ketterästi.

Katso tallenne

Ota yhteyttä


Blogi: Työskentelytapojen uudistaminen

Korona muutti työntekoa myös meillä – mutta miten?

13.01.2021

Muutama viikko sitten liiketoimintajohtajaamme Marko Saarista ja minua haastateltiin tietojärjestelmätyön ammattilaisjärjestö Sytyke ry:n jäsenlehteen siitä, miten korona-aika muutti työntekoa Ambientialla. Ajattelin jakaa ajatuksiani aiheesta…

Lue lisää

Etäjohtaminen – näin varmistat turvallisen etätyöskentelyn tiimillesi

02.04.2020

Viimeaikaisten tapahtumien johdosta etätyöskentelyä ja etäjohtamista on monissa organisaatioissa päästy ja jouduttu opettelemaan nopealla aikataululla. Äkillisesti toisistaan hajautetun organisaation ja sen ”etäjohdon” ratkottavaksi on…

Lue lisää

Sinäkin olet palveluammatissa – tai ainakin sinun kannattaisi olla

12.03.2020

Ensin oivallettiin, että yritysten elinehto on laadukkaiden palveluiden tuottaminen asiakkaille. Sitten kävi ilmi, että johtaminenkin on palveluammatti. Johtajan tehtävä on olla mahdollistaja, jotta organisaation…

Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Niina Halminen

Niina Halminen