Työn tekemisen tapoja uudistamassa

Tapa tehdä työtä muuttuu jatkuvasti ja tätä muutosta pitää pystyä johtamaan. Työntekijöiden arjen ymmärtäminen, sen helpottaminen ja työssä onnistumisen mahdollistaminen ovat avainroolissa yrityksen menestyksessä. Yhdistämällä käyttäjätutkimusta ja organisaation tavoitteita saadaan luotua työntekijöiden rakastamia sisäisiä palveluja ja työskentelymalleja.

Asiakkaidemme kokemuksia

Miten rakennetaan Intranet joka avataan aamulla ennen sähköpostia?

Täytyy olla realisti.

Työntekijöillä on päivän aikana mielessään suurin piirtein kaikki muut asiat kuin se, mitä uutta sisältöä intranetiin on viime aikoina julkaistu. Intranet ei tänä päivänä ole vain tietopankki – sen tulee olla myös ja ennenkaikkea vuorovaikutus alusta.

Siksi tarvitaan taitoja ja tapoja, joilla Intranetistä tehdään oikeasti sisällöltään ja käyttöliittymältään työntekijää kiinnostava.

Kolme tapaa tehdä Intranetistä oikeasti kiinnostava

HR-palvelunhallinta keventää arjen sekameteliä

IT on jo vuosikymmeniä kehittänyt palvelujen tuottamiseen prosesseja, standardeja ja työkaluja. Niitä hyödyntämällä voidaan tuottaa myös muita palveluja.

HR-johtaja, varasta parhaat käytännöt IT-osastolta

"Intranettien saralla eletään mielenkiintoisia aikoja. Vaikuttaisi siltä, että meneillään on intran kolmas vallankumous tai ainakin isomman mittakaavan remontti."
- Niina Halminen, Intranet Expert Ambientia


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Blogi: Työskentelytapojen uudistaminen

Miten rakennetaan uuden työntekijän perehdytysprosessi?

24.10.2019

Aloitin itse hiljattain Ambientialla. Ensimmäisenä päivänä minulle ojennettiin reppu, josta löytyi valmiiksi asennettu läppäri ja siihen kuuluvat tarvikkeet. Jo ennen kuin astuin ovesta sisään,…

Lue lisää

Mistä puhumme kun puhumme muutoksesta?

09.10.2019

Talousmedian ja asiantuntijoiden viesti yritysjohdolle on selvä: elämme ristiriitaista muutoksen aikaa, jota leimaa kasvava kompleksisuus, suurtenkin toimialojen disruptio, epävarmuus tulevaisuudesta, mutta toisaalta valtavat mahdollisuudet,…

Lue lisää

Tee työ fiksummin, älä nopeammin – eli miten rauhoitetaan työn kaaos

27.09.2019

Milloin viimeksi havahduit siihen, että olet tehnyt töitä keskittyneesti useamman tunnin putkeen ilman yhtään keskeytystä? Tai tunsit työviikon jälkeen, että työt todella tulivat tehdyksi…

Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Niina Halminen

Niina Halminen