Ambientia kasvaa vakaasti ja on tällä hetkellä Suomessa yksi merkittävimmistä toimijoista digitaalisten palvelujen, räätälöityjen verkkosovellusten ja verkkokaupankäynnin ratkaisujen rakentajana. Kasvuyrityksenä tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä merkittävissä ja haastavissa projekteissa.

Työpaikka, joka kulkee mukana

Miika Härkönen etätöiden parissa Kroatiassa

Miika Härkönen etätöiden parissa Kroatiassa

Ambientialla teemme töitä yhteensä kuudelta eri toimistolta: Suomessa toimistoja on viisi ja Virossa yksi. Lisäksi meillä on mahdollista tilanteet ja tehtävät huomioiden tehdä töitä myös kotitoimistoilta käsin: noin kolmannes tunneista tehdäänkin meillä etänä! Hajautettuna organisaationa arvostamme toisillamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa ja oma-aloitteisuutta tuoda omia ajatuksia esiin rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti.

Projektityö tehdään meillä hajauteutuissa tiimeissä, ja lähin työkaverisi voi tehdä töitä aivan toisella puolella Suomea – tai Viroa. Sujuvan työnteon varmistamiseksi pidämme huolta, että työvälineet ovat kunnossa ja pystyt keskittymään työhösi työaseman ylläpitämisen sijaan. Työskentelytapamme mahdollistaa työn ja vapaa-ajan mutkattoman yhdistämisen sekä eri elämäntilanteiden huomioimisen. Tärkeintä meille ovat työn tulokset, ei toimistolla vietetty aika. Ajantasaisilla ja toimivilla työvälineillä työnteko sujuu yhtä hyvin kaikilta toimipaikoiltamme, kotitoimistolta tai vaikkapa junasta.

Asiakasrakkautta ja teknologiaosaamista

Asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa aina strategiatasolta suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon asti. Projektiemme koot vaihtelevat lyhyistä toimeksiannosta aina vuosien mittaisiin kehitysprojekteihin, jotka vaativat tiimeiltä sitkeyttä ja sinnikkyyttä. Samalla sopivan haastavien projektien myötä osaaminen kehittyy, ja tukena oppimisen polulla ovat osaavat työkaverit ja mentorit.

Työ joustaa osaamisen kartuttamiseksi myös opinnot mahdollistaen, ja Ambientialle onkin tehty useita lopputöitä. Järjestämme kaikille avoimia koulutuksia kuukausittain, ja mahdollistamme uusien tuulien nuuhkimisen konferensseissa ja alan tapahtumissa ympäri maailman.

Magento Imagine 2019 – Adobe Amazon ja Google

Ambientialaisia vieraili Las Vegasissa Magento Imagine 2019 -tapahtumassa

Yhdessä uusia kokemuksia

Työn vastapainoksi tuemme vapaa-aikaasi monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun ja laajan tapaturmavakuutuksen. Kattavat työterveyspalvelut tukevat hyvinvointiasi, ja lounasetu takaa hyvän energiatason koko päiväksi.

Aina aika ajoin rikomme arkirutiineita ja kokeilemme yhdessä jotain uutta aktiviteettia, lähdemme reissuun tai vietämme päivän kiinnostavan teknologian parissa. Lajikokeiluina olemme ajaneet kilpaa mikroautoilla, lasketelleet ja meloneet – mutta myös käyneet oopperassa ja luolavaelluksella. Virkistysreissut tarjoavat mahdollisuuden tutustua työkavereihin rennommissa merkeissä ja yhteisistä kokemuksista on paljon hauskaa muisteltavaa!

Lajikokeiluja järjestämme ambientialaisten toiveiden mukaan. Katso alla olevalta videolta, miltä tunnelmat käytännössä näyttävät.

 

Kiitos mielenkiinnostasi avoimia positioitamme kohtaan! Mikäli sinulla tulee kysyttävää, voit laittaa meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta. Lomailemme kesällä, joten vastauksissamme voi kestää hieman normaalia kauemmin.

Kysy ambientialaiselta

Jäikö jokin askarruttamaan?