Ambientia kasvaa vakaasti ja on tällä hetkellä Suomessa yksi merkittävimmistä toimijoista digitaalisten palvelujen, räätälöityjen verkkosovellusten ja verkkokaupankäynnin ratkaisujen rakentajana. Kasvuyrityksenä tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä merkittävissä ja haastavissa projekteissa.

Työpaikka, joka kulkee mukana

 

Ambientialla teemme töitä yhteensä seitsemältä eri toimistolta: Suomessa toimistoja on viisi ja Virossa kaksi. Lisäksi meillä on mahdollista tilanteet ja tehtävät huomioiden tehdä töitä myös kotitoimistoilta käsin: noin kolmannes tunneista tehdäänkin meillä etänä! Hajautettuna organisaationa arvostamme toisillamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa ja oma-aloitteisuutta tuoda omia ajatuksia esiin rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti.

Projektityö tehdään meillä hajauteutuissa tiimeissä, ja lähin työkaverisi voi tehdä töitä aivan toisella puolella Suomea – tai Viroa. Sujuvan työnteon varmistamiseksi pidämme huolta, että työvälineet ovat kunnossa ja pystyt keskittymään työhösi työaseman ylläpitämisen sijaan. Työskentelytapamme mahdollistaa työn ja vapaa-ajan mutkattoman yhdistämisen sekä eri elämäntilanteiden huomioimisen. Tärkeintä meille ovat työn tulokset, ei toimistolla vietetty aika. Ajantasaisilla ja toimivilla työvälineillä työnteko sujuu yhtä hyvin kaikilta toimipaikoiltamme, kotitoimistolta tai vaikkapa junasta.

Asiakasrakkautta ja teknologiaosaamista

Tehtävämme on digitalisoida asiakkaan menestys. Asiantuntijamme tekevätkin tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa aina strategiatasolta toteutukseen ja ylläpitoon asti. Projektiemme koot vaihtelevat lyhyistä toimeksiannosta aina vuosien mittaisiin kehitysprojekteihin, jotka kysyvät tiimeiltä sitkeyttä ja sinnikkyyttä. Mutta samalla sopivan haastavien projektien myötä osaaminen kehittyy, ja tukena oppimisen polulla ovat osaavat työkaverit ja mentorit.

Työ joustaa osaamisen kartuttamiseksi myös opinnot mahdollistaen, ja Ambientialle onkin tehty useita lopputöitä. Järjestämme kaikille avoimia koulutuksia kuukausittain, ja mahdollistamme uusien tuulien nuuhkimisen konferensseissa ja alan tapahtumissa ympäri maailman.

Yhdessä uusia kokemuksia

Työn vastapainoksi tuemme vapaa-aikaasi monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun ja laajan tapaturmavakuutuksen. Kattavat työterveyspalvelut tukevat hyvinvointiasi, ja lounasetu takaa hyvän energiatason koko päiväksi.

Aina aika ajoin rikomme arkirutiineita ja kokeilemme yhdessä jotain uutta aktiviteettia, lähdemme reissuun tai vietämme päivän kiinnostavan teknologian parissa. Lajikokeiluina olemme ajaneet kilpaa mikroautoilla, lasketelleet ja meloneet – mutta myös käyneet oopperassa ja luolavaelluksella. Virkistysreissut tarjoavat mahdollisuuden tutustua työkavereihin rennommissa merkeissä ja yhteisistä kokemuksista on paljon hauskaa muisteltavaa!

Jos ylläolevassa listauksessa ei ollut sinulle sopivaa paikkaa, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen jobs@ambientia.fi.

ambientia

Uratarinoita

Kysy ambientialaiselta

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy ambientialaiselta

Mitä sinä haluaisit kysyä Ambientian arjesta? Kerro mieltäsi askarruttava kysymys, vastaamme mahdollisimman pian.