Ura Ambientialla

Mitä haluaisit saavuttaa seuraavaksi? Huippuporukassa on helppo onnistua!

Miksi tulla töihin Ambientialle?

Ambientia on yksi Suomen merkittävimmistä toimijoista digitaalisten palvelujen, räätälöityjen verkkosovellusten ja verkkokaupankäynnin ratkaisujen rakentajana. Kasvuyrityksenä tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä merkittävissä ja haastavissa projekteissa.

Olet sitten osaaja data-arkkitehtuurista, aloitteleva softakehittäjä, alanvaihtaja tai uraansa jo uurtanut kokenut konkari, jutellaan lisää mahdollisuuksistamme.

Tutustu tekemiseemme ja porukkaamme. Kuulemme sinusta mielellämme!

01 Arki Ambientialla

Työpaikka, joka kulkee mukana

Ambientialla teemme töitä yhteensä seitsemältä eri toimistolta: Suomessa toimistoja on kuusi ja Virossa yksi. Lisäksi meillä on mahdollista tilanteet ja tehtävät huomioiden tehdä töitä myös kotitoimistoilta, junasta tai vaikkapa laiturilta: noin kolmannes tunneista tehdäänkin meillä etänä!

Hajautettuna organisaationa arvostamme toisillamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa ja oma-aloitteisuutta tuoda omia ajatuksia esiin rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti. 

Projektityö tehdään meillä hajauteutuissa tiimeissä, ja lähin työkaverisi voi tehdä töitä aivan toisella puolella Suomea – tai Viroa. Sujuvan työnteon varmistamiseksi pidämme huolta, että työvälineet ovat kunnossa ja pystyt keskittymään työhösi työaseman ylläpitämisen sijaan.

Työskentelytapamme mahdollistaa työn ja vapaa-ajan mutkattoman yhdistämisen sekä eri elämäntilanteiden huomioimisen. Tärkeintä meille ovat työn tulokset, ei toimistolla vietetty aika.

 

Asiakasrakkautta ja teknologiaosaamista

Asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa aina strategiatasolta suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon asti.

Projektiemme koot vaihtelevat lyhyistä toimeksiannosta aina vuosien mittaisiin kehitysprojekteihin, jotka vaativat tiimeiltä sitkeyttä ja sinnikkyyttä. Samalla sopivan haastavien projektien myötä osaaminen kehittyy, ja tukena oppimisen polulla ovat osaavat työkaverit ja mentorit.

Työ joustaa osaamisen kartuttamiseksi myös opinnot mahdollistaen, ja Ambientialle onkin tehty useita opinnäytetöitä. Näemme potentiaalia nuorissa osaajissa ja hyödynnämmekin harjoittelijoiden tuoretta osaamista säännöllisesti.

Järjestämme kaikille avoimia koulutuksia kuukausittain, ja mahdollistamme uusien tuulien nuuhkimisen konferensseissa ja alan tapahtumissa ympäri maailman.

 

Yhdessä uusia kokemuksia

Työn vastapainoksi tuemme vapaa-aikaasi monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun ja laajan tapaturmavakuutuksen.

Kattavat työterveyspalvelut tukevat hyvinvointiasi, ja palkan päälle tuleva lounasetu takaa hyvän energiatason koko päiväksi. Viimeisimpänä lisäyksenä pyöräilyintoa siivittämään meillä on otettu käytöön myös työsuhdepyöräetu.

Aina aika ajoin rikomme arkirutiineita ja kokeilemme yhdessä jotain uutta aktiviteettia, lähdemme reissuun tai vietämme päivän kiinnostavan teknologian parissa. Lajikokeiluina olemme ajaneet kilpaa mikroautoilla, lasketelleet, hypänneet laskuvarjolla ja meloneet – mutta myös käyneet oopperassa ja luolavaelluksella.

Virkistysreissut tarjoavat mahdollisuuden tutustua työkavereihin rennommissa merkeissä ja yhteisistä kokemuksista on paljon hauskaa muisteltavaa!

Kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää!

 
Anni Nelimarkka

Anni Nelimarkka

Talent Acquisition Specialist

+358 40 502 8167

Henna Sjögren

Henna Sjögren

Talent Acquisition Partner

+358 40 749 4884

01 Uratarinoita ja kokemuksia

Joonas Tikkanen,
Systems Specialist

"Mielenkiintoisin asia cloudservices-maailmassa on konttiteknologiat ja eri automaatioteknologiat."

Jari Saukkonen,
Software Architect

"Töissä parasta on se, kun pääsee tekemään yhteiskunnallisesti tärkeitä palveluita ja nähdään niiden positiivinen vaikutus yhteiskuntaan."

01 Etuja

Lounasetu palkan päälle

Rajoittamaton etätyö

Liikunta- ja kulttuurietu

Tapaturmavakuutus

Sairaan lapsen kotihoito

Työsuhdepyöräetu

Jäikö jokin askarruttamaan?