BBC Worklife kiinnostui Ambientian tavasta toteuttaa joustavaa työn tekemisen muotoa käytännössä – keväällä he piipahtivat meillä kylässä!

Me Ambientialla olemme tunnettuja paitsi ketterästä sovellus- ja ohjelmistokehityksestä, myös ketterästä työnteon tavasta. Etätyö meillä ei ole vain sanahelinää, vaan ihan oikeaa ja toimivaa arkea. Toimistoja löytyy seitsemästä eri kaupungista ja kahdesta maasta, mutta tärkeintä ei kuitenkaan ole toimistolla vietetty aika, vaan tehty työ. Tästä BBC:kin kiinnostui ja olemme tietysti hyvin otettuja!

”Kaikki eivät tahdo asua suuren kaupungin hulinassa, vaan esimerkiksi luonnon helmassa järven rannalla. Olisi hölmöä olla hyödyntämättä tätä osaamista ja asiantuntijuutta vain siksi, että välimatkaa on viisi tuntia”,

kertoo Ambientian HR Manager ja Business Partner Jenni Fredriksson-Bass.

Yksi hieno esimerkki joustavasta työnteon tavasta on myös Teams Managerimme Miika Härkönen, joka muutti viime syksynä perheineen espanjan auringon alle puoleksi vuodeksi. Härkönen kirjasi listan päätehtävistään ja suunnitelman siitä, kuinka työt hoituvat hänen siirtyessään perheineen etelän lämpöön. ”Kaikki onnistui loistavasti, jopa paremmin kuin olin ajatellut”, Härkönen kertoo artikkelissa.

Lue koko BBC:n artikkeli täältä!

Avainsanat:
Ambientia työpaikkana, Ambientialife