Miro on verkossa toimiva yhteistyöalusta, jonka avulla tiimityöskentely onnistuu ajasta ja paikasta riippumattomasti

Miron avulla toteutat visuaalisen tiimityön ja työpajat sujuvasti ja aikaa säästäen verkossa. Tiimi voi toimia samassa lokaatiossa, hajautetusti tai täysin etänä: helposti skaalautuvan alustan avulla yhteistyö on aina yhtä vaivatonta. Miron käyttöliittymä on intuitiivinen ja perustoiminnallisuudet oppii nopeasti, ilman aiempaa kokemusta.

Ääretön valkotaulu
Reaaliaikainen yhteistyö
Tehokkaat integraatiot

Ääretön whiteboard antaa uusia mahdollisuuksia tiimityölle ja virtuaalifasilitoinnille

Miro perustuu virtuaalisiin, äärettömän kokoisiin valkotauluihin, joille voit rakentaa täysin uutta joko itse tai halutessasi valmiita pohjia hyödyntäen. Valmiista pohjista löydät malleja esimerkiksi ketterien työnkulkujen suunnitteluun ja hallintaan, ajatuskarttoihin sekä kulkukaavioihin.

Äärettömästi jatkuva taulu luo tilan yhteiskehittelyyn suurellekin joukolle. Työskentely onnistuu reaaliajassa ja voit aina palata myöhemmin tauluille, joissa olet mukana.

Miron ”virtuaalinen whiteboard” antaa täysin uusia mahdollisuuksia suuremman joukon yhteiseen innovointiin työpajoihin ja suunnittelupalavereihin.

Eri yhteistyötapojen yhdistäminen on vaivatonta kun tarjolla on paljon valmiita elementtejä ja toiminnallisuuksia, kuten virtuaaliset post-it -laput, ikonipankki, mindmapit ja flowchartit.

Haluan kuulla lisää

Ideoi aktiivisesti tiimin ja sidosryhmien kesken

Hyödynnettävissä on valmiita pohjia ja työnkulkuja, muistilappuja, ikoneita ja paljon muuta.

Voit kutsua mukaan myös yhteistyökumppaneita ja muita sidosryhmiä. Halutessasi voit uudelleenkäyttää myös itse luomiasi pohjia ja nopeuttaa näin työskentelyä ennestään. Yhteistyötauluilla luot tilaa kollektiiviselle ajattelulle ja valjastat suunnittelu-, kehitys- ja designtiimisi ideoimaan ja luomaan uutta yhdessä, samalla alustalla. Alusta toimii kaikenkokoisille tiimeille sijainnista riippumatta.

 

Skaalaa etätiimin yhteistyötä luottavaisin mielin – Miro Enterprise

Miron Enterprise-jäsenyys on tietoturvaltaan yrityskäyttöön soveltuva. Se tarjoaa edistyneemmät hallintamahdollisuudet, joiden avulla käytön skaalaaminen tapahtuu helposti ja keskitetysti – esimerkiksi yksityisistä tiimityötiloista, vuorokauden mittaisiin päivälippuihin tai moderointirooleihin. Tämä helpottaa niin käyttäjien oikeuksien seurantaa ja hallintaa kuin päivittämistäkin.

Ambientia on Pohjoismaiden ensimmäinen Miro-kumppani

Voimme auttaa sinua ja organisaatiotasi Miron käyttöönotossa. Saat parhaat vinkit tehokkaaseen Miron käyttöön perehtyneiltä asiantuntijoiltamme, suomeksi tai englanniksi.

Ota yhteyttä
Marjut Nordlund

Marjut Nordlund