Ambientia toimittaa kehitys- ja ylläpitopalveluita Puolustusvoimien asiointijärjestelmään

Julkisessa tarjouskilpailussa Puolustusvoimat painotti osaamista ja kokemusta

Ambientia toimittaa kehitys- ja ylläpitopalveluita Puolustusvoimien asiointijärjestelmään

Liiketoiminnan muotoiluun ja teknologiaan erikoistunut asiantuntijayritys Ambientia on voittanut Puolustusvoimien asiointipalvelua (PVAsiointi) koskevan tarjouskilpailun. Sopimuksen arvo on noin 4,3 miljoonaa euroa. PVAsiointi-järjestelmä tavoittaa kymmeniä tuhansia asevelvollisia ml. reserviläiset.

Palvelun tarkoitus on helpottaa entisestään asiointia Puolustusvoimien kanssa. Asiointipalvelun kehittäminen on osa Puolustusvoimien käynnissä olevaa digitalisointityötä, jonka pyrkimyksenä on tehostaa organisaation toimintaa ja parantaa palveluiden laatua esimerkiksi nopeuden ja saavutettavuuden osalta.

Ambientia vastaa PVAsiointi-järjestelmän kehittämisestä mukaan lukien palvelumuotoilu ja sovelluskehitys, arkkitehtuurisuunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, uuden sovellussisällön luonti sekä sovellusten asentaminen ja integrointi sisäisiin ja ulkoisiin järjestelmiin.

Julkisessa tarjouskilpailussa Puolustusvoimat painotti hakijan osaamista ja kokemusta.

Puolustusvoimien hankinnan kohteena on asiointipalvelun kehittämisen ohella myös sen tuki- ja ylläpitopalvelut. Ne jatkuvat Ambientian hallinnoimina aina toukokuulle 2023 saakka.

”Tarjouksen voittaminen on ollut meille erittäin merkittävä asia. On erinomaista, että saamme olla mukana tekemässä Puolustusvoimista entistä digitalisoidumpaa organisaatiota”, projektista Ambientialla vastaava julkisen sektorin liiketoimintayksikön johtaja Sami Pippuri kertoo.

 


 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.


Lisätietoja

Image

Sami Pippuri

 

Sami johtaa Ambientian julkisen sektorin liiketoimintaa ja on kiinnostunut kehittämään itseään ihmisenä, perheenisänä ja johtajana. Tällä hetkellä mielenkiinnon kohteina ovat yhteiskunnan digitalisaatio, tiedolla johtaminen, IT-prosessien kehittäminen, Lean IT ja Crossfit tärkeysjärjestyksen vaihdellessa hyvinkin päiväkohtaisesti.

 

 

Julkaistu 25.2.2021.