Palvelut

Siirry sivun sisältöön

Yhdistämme ihmisymmärryksen, liiketoiminnan sekä teknologian ja rakennamme yhdessä kanssasi pysyvää ja konkreettista kykyä menestyä tulevaisuudessa.

Saat meiltä korkeatasoista teknistä osaamista sekä tarvittaessa moniammatillisen tiimin palvelumuotoilijoita, käyttöliittymäsuunnittelijoita ja sovelluskehittäjiä. 

Julkaisun jälkeen tarjoamme myös sovelluksen ylläpidon, käyttötuen ja jatkokehityksen. 

Suunnittelemme käyttäjäkokemukseltaan miellyttäviä ja arvoa tuottavia digitaalisia palveluita kaupan ja palveluiden, teollisuuden ja julkisen sektorin asiakkaille. Muotoilemme ratkaisuja tarpeen mukaan tähän päivään tai pitkälle tulevaisuuteen.

 

Advisory

Lue lisää

Ratkomme käytännönläheisellä otteella erilaisia liiketoiminnan haasteita ja rakennamme tiekartat, joiden avulla pystyt ylläpitämään kurssin muutoksen myrskyisillä vesillä.  

Autamme organisaatioita saamaan kilpailuetua datasta ja sen aktivoinnista.

Tarjoamme kaikki verkkokaupan elinkaareen liittyvät palvelut asiakkaille, jotka haluavat investoida menestykseen pitkäjänteisesti. 

Tarjoamme apua organisaation sisäisten ja ulkoisten prosessien muotoiluun, työkalujen valintaan, käyttöönottoon ja kehittämiseen.

Varmistamme liiketoimintasi jatkuvuuden ja pidämme huolta sovellusympäristöjen kehitettävyydestä ja suorituskyvystä. Tuemme sovellusten tehokkaassa käytössä, pidämme huolta alustoista ja valvomme tietoturvaa.

Toimialoille

Julkishallinnon palvelut

Toimivia kansalaispalveluita ja tehokkaita digitaalisia ratkaisuja julkishallinnolle.

Lue lisää

Teollisuus – Digitalisaatioratkaisut teollisuuden alan yrityksille

Datan hyödyntämiseen pohjautuva asiakaslähtöinen liiketoiminta edellyttää ketterää organisaatiota, lähestymistapaa ja teknologia- arkkitehtuuria. Yrityksen on kyettävä muuttamaan suuret datamäärät arvokkaaksi tiedoksi ja integroitumaan osaksi muita teknologia-alustoja.

Lue lisää

Teknologiat

Lue lisää teknologioista