Yksikään teknologia ei ole syy ostaa Ambientialta

Me olemme, sillä teemme teknologiasta sinulle ymmärrettävää.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa uudistamme työelämän työkaluja ja prosesseja. Lupaamme käyttöösi ihmiset, joilla on intohimoa ja alansa parasta osaamista sekä työkalut, jotka tukevat koko organisaatiota.

Ambientia Fact File

  • Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa jo useita vuosia peräkkäin.
  • Konsernin liikevaihto 2015 yli 12 M€ (viiden vuoden kasvu lähes 300 %).

  • Ambientia on toiminut kannattavasti jo vuodesta 1996 lähtien.

  • Yli 95 % asiakkaistamme suosittelee meitä (Reconos Oy:n haastattelu 2015)

  • Olemme Suomen vahvimmat- ja Kauppalehden menestyjät-yritys, meillä on AAA-luottoluokitus ja olemme lisäksi sijoittuneet Technology Fast50 -listalle lähes jokaisena vuonna.

  • Sertifioidut asiantuntijat ja syvät kumppanuussuhteet löytyvät mm. Magento-, Liferay-, Atlassian- ja Red Hat -teknologioiden osalta.

Osaamisalueemme

Bisnes­muotoilu

Inspiroimme, jaamme osaamista ja haastamme asiakkaitamme luodaksemme yhdessä vielä parempia palveluita. Vain sillä tavalla tuotamme sitä arvoa, jota asiakkaamme ansaitsevat.

Arkki­tehtuuri

Tiedämme miten turvalliset ja saumattomasti yhteen toimivat palvelut ja järjestelmät rakennetaan. Viimeisimpää teknologiaa hyödyntäen, tarvittaessa vaikka pala kerrallaan.

Business Platform services

Luotettava infra ja ajan tasalla oleva tietoturva ovat tärkeä perusta toimivalle palvelulle. Palvelusi on aina asiakkaiden saatavilla, ja teemme kaikkemme tietoturvauhkien välttämiseksi.

Palvelu­muotoilu

Suunnittelemme ja toteutamme uudenlaisia palveluja ja mieleenpainuvia palvelukokemuksia, jotta ihmiset ja yritykset saisivat täyden hyödyn irti teknologiasta.

Softa­kehitys

Teemme palveluista asiakkaillemme ymmärrettäviä ja tarkoituksenmukaisia, nyt ja tulevaisuudessa. Työskentelemme yhdessä, asiakkaan puolella pöytää.

Ambientian Service Desk

Asiakkaidemme aika on meille arvokasta. Kun tarvitset akuuttia apua tai opastusta palvelun käytössä, olemme välittömästi käytettävissäsi.

Asiakkaittensa näköinen yritys

Ambientian kasvutarinaKatso kuvat 20-vuotisjuhlasta
ambientia

Ota yhteyttä

Haluamme kuulla sinusta

Jätä meille viesti, ja olemme sinuun pian yhteydessä.