Webinaari: Näin huomioit liiketoiminnan vaatimukset sovellusten modernisoinnissa

HubSpot Video

Näin huomioit liiketoiminnan vaatimukset sovellusten modernisoinnissa

Uudenlaiset datapohjaiset ja yhteistyökumppaneiden kanssa tuotettavat liiketoimintamallit asettavat vaatimuksia olemassa oleville liiketoimintasovelluksille – sovellusten modernisointi on monesti perusedellytys, jotta voidaan onnistuneesti skaalata uusia konsepteja. 

Sovellusten modernisointi ei ole vain tekninen suoritus, vaan siihen ryhdyttäessä tulee myös ymmärtää, minkälaisista liiketoiminnan tarpeista modernisointitarve on lähtöisin. On harvoin tarkoituksenmukaista jatkaa sovellusten kehitystä 20 vuotta vanhojen palvelumallien, prosessien ja toimintatapojen pohjalta.

Miten tätä johdetaan ja mistä lähteä liikkeelle? Käymme webinaarissa läpi tärkeimmät sovellusten modernisointiin liittyvät kysymykset: 

  • Miksi sovelluksia pitää modernisoida? 
  • Miten vaatimusmäärittely kannattaa tehdä? 
  • Miten varmistetaan, että asiakkaan tarpeet ja resurssit saadaan kohtaamaan?
  • Millaiset työtavat auttavat modernisointihankkeissa? Case liiketoimintaprosessin simulaatio

Suuntaa päätöksentekoon ja osviittaa vastauksiin antavat asiantuntijamme palvelumuotoilija Head of Strategic Foresight Tuuli Aalto sekä kehittämiskonsultti Harri Nieminen, jotka perustelevat näkemyksiään käytännön työstä kerätyillä konkreettisilla esimerkeillä.

Tämä webinaari on suunnattu erityisesti liiketoiminnan kehityksestä ja digitalisoinnista vastaavalle johdolle ja asiantuntijoille sekä sovellusten modernisoinnista vastaaville henkilöille