Ambientialle Great Place To Work -sertifikaatti

Tuoreen GPTW-raportin mukaan Ambientia on ansioitunut esimerkiksi vastuun ja vapauden jaossa

Ambientialle Great Place To Work -sertifikaatti

Ambientia on saanut Great Place to Work -sertifikaatin (GPTW). Tämä on kuudes vuosi peräkkäin, kun Ambientia saa arvostetun GPTW-tunnustuksen. Kansainvälinen sertifikaatti on osoitus yritysjohdon sitoutumisesta työpaikan kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Samalla se on kuitenkin myös kiitos työstä, jota tehdään yhdessä koko yrityksen voimin. Great Place to Work -sertifiointi perustuu henkilöstökyselyyn, johon myös yrityksen johto osallistuu.

”Meille on tietenkin hyvin tärkeää olla erinomainen työnantaja. Se auttaa meitä rekrytoimaan parhaat osaajat, ja se takaa sen, että voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Henkilöstön hyvinvointi heijastuu kaikkeen,” Ambientian toimitusjohtaja Johan Sandell kommentoi.

Tuoreen GPTW-raportin mukaan Ambientia on ansioitunut esimerkiksi vastuun ja vapauden jaossa sekä turvallisen, kannustavan ja tasa-arvoisen työkulttuurin luojana.

Sertifioidut yritykset ovat suunnannäyttäjiä. Ne määrittelevät osaltaan sitä, miltä hyvä työpaikka näyttää.

Yli 30 vuotta toiminut Great Place To Work -organisaatio on vuosien varrella haastatellut hyvästä työkulttuurista yli 100 miljoonaa työntekijää ympäri maailman. Organisaation tarkoitus on auttaa yrityksiä kasvamaan entistä paremmiksi työnantajiksi.

Lisätietoja

Image

Jenni Fredriksson-Bass

HR Business Partnerina työskentelevä Jenni auttaa Ambientian liiketoimintayksiköitä ja esimiehiä erilaisissa HR-asioissa.

Lisää aiheeseen liittyvää