Kaksi arvostettua hallitusammattilaista Ambientian hallitukseen

Hallitusammattilaiset Minna Kurunsaari ja Panu Routila ovat aloittaneet työt Ambientia Groupin hallituksessa. Kurunsaaren ja Routilan mukaantulo on osa Ambientian uutta strategiaa, joka käynnistyi nykyisen toimitusjohtaja Johan Sandellin toimeen astumisen myötä vuonna 2019.

“Uudet nimitykset tukevat myös Ambientian tavoitteita lunastaa koko potentiaali, joka meillä on esimerkiksi kaupan ja valmistavan teollisuuden aloilta. Kurunsaarella ja Routilalla on hyvin mittavaa osaamista ja kokemusta liiketoiminnan kasvusta sekä yritysjärjestelyistä”, Johan Sandell kiittelee.

Talon ulkopuolisten hallitusjäsenten nimeämisellä Ambientia haluaa vahvistaa osaamisen ja ajattelun diversiteettiä sekä kasvattaa koko organisaatiota strategian mukaiseen suuntaan.

Ambientian tammi­­-huhtikuun liikevaihto on kasvanut suunnitelman mukaisesti yli 15 prosenttia edellisvuodesta. Kasvun suurimpia vauhdittajia ovat olleet mittavat voitot julkisen sektorin kilpailutuksissa. Yrityksen viime aikojen asiakasvoittoihin kuuluvat muun muassa Puolustusvoimat, Kela ja Helsingin kaupunki.

Ambientian hallituksen uudet jäsenet:

Minna Kurunsaari

Minna Kurunsaari toimii varatoimitusjohtajana Teiskonen-konsernissa ja on hallitusammattilainen. Kurunsaarella on 20 vuoden monipuolinen kokemus päivittäis- ja erikoiskaupan johtotehtävistä sekä kehityshankkeista Kesko-konsernissa ja Verkkokauppa.comissa.

Panu Routila

Panu Routila on hallitusammattilainen ja toiminut aiemmin muun muassa Konecranesin ja Ahlström Capitalin toimitusjohtajana. Routila on Ambientian hallituksen ohella Oriolan ja Patrian hallituksien puheenjohtaja.

Ambientian hallituksen muut jäsenet ovat Kari Kaartinen (hallituksen puheenjohtaja), Ville Availa, Henri Sora, Jaakko Kankaanpää sekä Marko Riionheimo. 

Lisätietoja

Image

Johan Sandell

 

Julkaistu 12.5.2021.

 

Lisää aiheeseen liittyvää