Ambientia yhteistyöhön CSC – Tieteen tietotekniikan keskuksen kanssa

Merkittävä palvelumuotoilua koskeva voitto.

Ambientia yhteistyöhön CSC – Tieteen tietotekniikan keskuksen kanssa

Sopimus koskee julkishallinnon tiedolla johtamiseen liittyviä suunnittelu- ja hallintapalveluja.

Ambientian työ sisältää kaksi itsenäistä kokonaisuutta: liiketoiminnan konsultoinnin sekä palvelumuotoilun. Projektiin liittyvät tehtävät käsittävät hallinta- ja integraatiopalvelut, määrittely- ja arkkitehtipalvelut sekä palvelumuotoilun.

Sopimus on Ambientialle päänavaus yhteistyöhön arvostetun kumppanin kanssa.

“Projektin voitto on erinomainen osoitus Ambientian ammattimaisesta palvelumuotoilun, suunnittelun ja konsultoinnin osaamisesta. Konsulttimme pääsevät mukaan kansallisesti tärkeään hankkeeseen ja muotoilemaan palveluja, jotka ovat asiakkaamme strategisten painopistealueiden ytimessä. Kilpailun voiton meille ratkaisivat hinnoittelu ja parhaat pisteet laadussa, jossa Ambientia vastasi CSC:n mukaan juuri heidän tarpeisiinsa”, Ambientian vanhempi tiimijohtaja Laura Lehtinen kommentoi.

Yhteistyö käynnistyi maaliskuun aikana.

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus on Suomen valtion ja korkeakoulujen omistama erityistehtäväyhtiö, joka osaltaan vastaan julkisen sektorin ict-asiantuntijahankkeista.

 

Lisätietoja: 

Ambientia Group Oy
Sami Pippuri
Julkisen sektorin liiketoimintajohtaja
sami.pippuri@ambientia.fi
+358 41 430 4128

Senior Team Manager
Laura Lehtinen
laura.lehtinen@ambientia.fi


 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.


Lisätietoja

Image

Sami Pippuri

 

Sami johtaa Ambientian julkisen sektorin liiketoimintaa ja on kiinnostunut kehittämään itseään ihmisenä, perheenisänä ja johtajana. Tällä hetkellä mielenkiinnon kohteina ovat yhteiskunnan digitalisaatio, tiedolla johtaminen, IT-prosessien kehittäminen, Lean IT ja Crossfit tärkeysjärjestyksen vaihdellessa hyvinkin päiväkohtaisesti.

 

Lisää aiheeseen liittyvää

Ajankohtaista

Ambientiasta Kelan digitoimisto

Kela on valinnut avoimen kilpailutuksen myötä Ambientian kumppanikseen Red Hat- ja SUSE -ohjelmistopohjaisten tuotteiden jakelu- ja hallintapalveluihin

Lue lisää

3.5.2021