Ambientian Business Director Sami Pippuri Liferayn Partner Advisory Boardiin 

Ambientian Business Director Sami Pippuri Liferayn Partner Advisory Boardiin 

Neuvottelukunnan tavoitteena on kehittää yhdessä Liferay-yhteisöä entistä toimivammaksi sekä lisätä kumppaniverkoston kykyä palvella Liferayn teknologiaa hyödyntäviä yrityksiä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Ambientian julkisen sektorin liiketoimintayksikön johtaja Sami Pippuri on nimetty amerikkalaisen ohjelmistoyritys Liferayn Partner Advisory Boardin EMEA-alueen neuvottelukuntaan. Liferay on ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut digitaalisten palvelukanavien rakentamiseen ja hallintaan Liferay DXP -tuoteperheen avulla.

Nimitysperusteissa alleviivattiin Ambientian roolia omistautuneena ja osaavana Liferayn teknologiakumppanina.

Sami Pippuri on ansioituneesti palvellut muun muassa Liferayn teknologiaa hyödyntäviä julkishallinnon asiakkaita Government to Citizen -ratkaisuillaan. Suomessa Liferayn teknologia on suosittua erityisesti julkisen sektorin hankkeissa.

”Ambientian mukana olo Liferayn partner advisor boardissa avaa meille suoran yhteyden Liferayn ylimpään johtoon. Sen avulla pystymme lisäämään asiakasymmärrystämme sekä viemään asiakkaidemme tarpeita osaksi Liferayn kehitystä”, Sami Pippuri kommentoi.

“Ambientia on tukenut Liferayn menestystä ja ollut aktiiviinen toimija ekosysteemissämme. Odotamme innolla Sami Pippurin mukaantuloa”, Liferayn EMEA-alueen myyntijohtaja Carolina Moreno kertoo.

Neuvottelukunnan tavoitteena on kehittää yhdessä Liferay-yhteisöä entistä toimivammaksi sekä lisätä kumppaniverkoston kykyä palvella Liferayn teknologiaa hyödyntäviä yrityksiä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Liferayn EMEA-alueen neuvottelukunta kokoontuu kerran kvartaalissa. Tapaamisissa käydään avointa ja koko kumppaniverkostoa hyödyttävää keskustelua.

Lisätietoa:

Ambientia Group Oy
Sami Pippuri
Business Director, Public
sami.pippuri@ambientia.fi
+358 41 430 4128

 

Liferay

Markus Lyyra
Alliance Manager, Nordics
markus.lyyra@liferay.com
+358 400 210 169

 
 


 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.


Lisätietoja

Image

Sami Pippuri

 

Sami johtaa Ambientian julkisen sektorin liiketoimintaa ja on kiinnostunut kehittämään itseään ihmisenä, perheenisänä ja johtajana. Tällä hetkellä mielenkiinnon kohteina ovat yhteiskunnan digitalisaatio, tiedolla johtaminen, IT-prosessien kehittäminen, Lean IT ja Crossfit tärkeysjärjestyksen vaihdellessa hyvinkin päiväkohtaisesti.

 

 

Julkaistu 9.4.2021.