Contentful ja commercetools Ambientian partnereiksi

Siirry sivun sisältöön

Yhteistyön avulla Ambientian nykyisille ja tuleville asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus hyödyntää entistä laajempaa valikoimaa headless-teknologiaratkaisuja, joilla vastata tulevaisuuden digitaalisten palvelujen ja verkkokauppojen kehittämisen tarpeisiin.

Ambientia on solminut yhteistyösopimuksen commercetoolsin ja Contentfulin kanssa.

Yhteistyön avulla Ambientian nykyisille ja tuleville asiakkaille tarjoutuu mahdollisuus hyödyntää entistä laajempaa valikoimaa headless-teknologiaratkaisuja, joilla vastata tulevaisuuden digitaalisten palvelujen ja verkkokauppojen kehittämisen tarpeisiin.

Contentfulin ja commercetoolsin ratkaisujen avulla samaa sisältöä voidaan hyödyntää joustavasti useissa eri kanavissa. Verkkopalvelun ja verkkokaupan lisäksi samoja sisältöjä voidaan hyödyntää esimerkiksi sähköisen asioinnin palveluissa, mobiilisovelluksissa, markkinoinnin automaatiojärjestelmissä ja markkinointimateriaaleissa.

”Ambientia on ohjelmistosuunnittelun ja IT-konsultointipalvelujen edelläkävijä B2C- ja B2B-kaupankäynnissä”, kertoo Dirk Weckerlei, commercetoolsin Channel & Alliance -toiminta-alueen johtaja. ”Tämä kumppanuus tukee kasvua uusilla maantieteellisillä alueilla, kuten Suomessa, ja antaa meille mahdollisuuden tarjota ensiluokkaista teknologiaa ja palveluja pohjoismaisille asiakkaille.”

”Asiakkaiden odotukset digitaalisia palvelukokemuksia kohtaan kasvavat koko ajan ja vauhdittavat Digital first -aikakautta. Ambientia auttaa etulinjassa asiakkaitaan luomaan ja toteuttamaan digitaalisia kokemuksia, Contentfulin sisältöalusta tekemisen keskiössä”, kuvaa Contentfulin kumppanuusjohtaja Kevin Zellmer.

Teknologiavalintaan vaikuttavat asiakkaan liiketoimintatarpeet sekä tahtotila varautua tulevaan entistä paremmin.

Ambientian rooli aihealueen kehityshankkeissa on toimia strategisena palvelumuotoilu- ja design-asiantuntijana sekä kumppanina teknisessä palvelukehityksessä, ylläpidossa ja jatkuvassa kehittämisessä.

 

commercetools

commercetools on markkinoiden edelläkävijä uuden sukupolven B2C- ja B2B-kaupankäynnissä. Vapauttaakseen organisaatiot vanhojen järjestelmien kahleista commercetools kehitti headless-lähestymistapaa hyödyntävän rajapintaistetun ja multi-tenant-pohjaisen SaaS-kaupankäyntialustan. Pilvipohjainen ja mikropalveluja hyödyntävä alusta mahdollistaa erinomaisen verkkokauppakokemuksen tarjoamisen kaikissa asiakkaan kosketuspisteissä.

Saksassa vuonna 2006 perustetulla commercetoolsilla on toimistoja Yhdysvalloissa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. commercetoolsin asiakaskuntaan kuuluu Fortune Global 500 -yrityksiä monilta eri toimialoilta.

Lisätietoja: commercetools.com

Contentful

Contentfulin johtava sisällönhallinta-alusta digital first -yrityksille auttaa yli 30 % Fortune 500 -yrityksistä sekä tuhansia muita maailmanlaajuisia brändejä luomaan ja hallinnoimaan digitaalisia kokemuksia missä tahansa kanavassa. Contentful mahdollistaa suuremman nopeuden ja mittakaavan kuin perinteiset CMS-ratkaisut. Contentful kokoaa sisällön yhteen paikkaan, jäsentää sen käytettäväksi missä tahansa digitaalisessa kanavassa ja integroituu saumattomasti satojen muiden työkalujen kanssa avoimen rajapinnan kautta. Contentfulin toimistot sijaitsevat luovuuden ja monikulttuurisuuden keskittymissä kuten Berliinissä, San Franciscossa ja Denverissä, ja lisäksi globaalin tiimimme jäseniä löytyy jokaiselta aikavyöhykkeeltä.

Lisätietoja: https://www.contentful.com/

Lisää aiheeseen liittyvää