Confluence

Siirry sivun sisältöön

Confluence tekee tiedon tuottamisesta yhteisöllistä. Hyvien hakuominaisuuksiensa ansiosta Confluencen wiki soveltuu myös laajojen tietokokonaisuuksien hallintaan

Confluence – helppokäyttöinen wiki

Confluence ei vaadi käyttäjältä tai ylläpitäjältä suurta tietoteknistä osaamista. Hyvien hakuominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu myös laajojen tietomäärien järjestelemiseen.

Confluencen ytimessä on ohjelmisto, jonka perusyksikkö on wikisivu. Kukin sivu on osa yhtä wikialuetta eli eräänlaista työtilaa, jolla on oma ylläpitäjänsä, uutisalueensa ja verkkosyötteensä. Jokaiselle wikialueelle voidaan myös määritellä omat sääntönsä ja ulkoasunsa. Ylläpitäjien on helppo rajata käyttäjien pääsyä tietyille alueille.

Wikisivujen luominen onnistuu keneltä tahansa

Confluencen wikiin luodaan dokumentteja verkkoselaimella. Tekstin muotoilu tapahtuu joko Confluencen omalla merkintäkielellä tai graafisella tekstieditorilla. Julkaiseminen onnistuu myös ilman erityisiä tietoteknisiä taitoja.

Eräs Confluencen hyvistä puolista on tiedon jatkuva arkistoiminen. Kukaan käyttäjä ei voi vahingossa tuhota mitään tärkeää, sillä wikisivujen vanhat versiot pysyvät automaattisesti tallessa.

Confluencessa voi julkaista tekstin lisäksi kuvia, taulukoita ja vaikkapa yhtälöitä. Uusien liitännäisten avulla julkaistavien asioiden kirjoa on mahdollista laajentaa entisestään.

 

 

Confluence tekee tiedosta sosiaalista

Confluence tekee tiedon tuottamisesta yhteisöllistä. Hyvien hakuominaisuuksiensa ansiosta Confluencen wiki soveltuu myös laajojen tietokokonaisuuksien hallintaan paremmin kuin monet kilpailevat wikiohjelmistot.

Monet Confluencen lisäominaisuudet korostavat sen sosiaalisuutta. Käyttäjät voivat esimerkiksi julkaista Facebook-tyylisiä tilapäivityksiä ja pitää yllä henkilökohtaisia wikisivujaan.

Confluencen voi laajentaa monipuoliseksi yhteistyöalustaksi

Atlassian on kehittänyt vuosien varrella useita työkaluja, jotka yhdessä muodostava laajan ja monikäyttöisen yhteistyöalustan. Confluence onkin helposti integroitavissa muun muassa Jira-tehtävänhallintaohjelmiston kanssa.

Lisäksi Atlassianin verkkokaupasta ostettavat liitännäiset mahdollistavat Confluencen kytkemisen yhteen monien muiden yritysten kehittämien ohjelmistojen kanssa. Kyseessä onkin poikkeuksellisen joustava ohjelmisto, jonka tarjoamat helpot rajapinnat tekevät sovelluskehittäjien ja verkkosivujen suunnittelijoiden elämästä helpompaa.

 

Asiakkaitamme

Ota Confluence haltuun

Confluence -kuntokartoitus voi olla paikallaan esimerkiksi silloin kun:

  • uusi ja vanha sisältö on sekoittunut
  • hakeminen on hankalaa ja turhauttaa käyttäjiä
  • järjestelmää ei ole päivitetty pitkään aikaan

Olit sitten aloitteleva peruskäyttäjä tai kokeneempi ylläpitäjä - autamme sinua parhaiden käytäntöjen oppimisessa ja arkesi helpottamisessa.

Ota yhteyttä