Palvelunhallinta

Siirry sivun sisältöön

Prosessien muotoilu, työkalujen valinta, käyttöönottoon ja kehittäminen.

Tehokkaat työnohjaus- ja palveluprosessit

Suunnittelemme ja toteutamme kanssasi tehokkaat prosessit esimerkiksi projektityölle, työnohjaukselle, asiakaspalvelulle, taloushallinnolle, IT:lle ja HR:lle.

Saat meiltä asiantuntemusta ja apua tarpeen mukaan sekä prosessien muotoiluun että työkalujen valintaan, käyttöönottoon ja kehittämiseen. 

 

IT-palvelunhallinta, ITSM

IT-palvelunhallinta (IT Service Management, ITSM) on juuri niin hyvää kuin sen kyky palvella organisaatiota ja IT-palveluiden käyttäjiä.

Siksi kehittäminen aloitetaan käyttäjien tarpeiden ymmärtämisellä. Tämän jälkeen nähdään, mitä ominaisuuksia työkaluilta vaaditaan ja minkälaisia integraatioita niiden välille tarvitaan.  

Kun valitut työkalut tukevat ITIL-prosesseja, on palvelunhallinta pitkällä tähtäimellä selkeiden standardien ansiosta helpompaa.

Koko organisaation palvelunhallinta, ESM

Organisaation palvelunhallinta (Enterprise Service Management, ESM) ulottaa IT-palvelunhallinnan hyvät käytännöt myös muihin funktioihin. Näin voidaan merkittävästi tehostaa organisaation toimintaa.  

Esimerkiksi risteilijän rakennusprosessin ohjaaminen, franchising-kauppiaiden markkinointimateriaalipyynnöt tai kenttähenkilökunnan työnohjaus avaavat organisaation palvelunhallinnan monipuolisia mahdollisuuksia.

 

→ Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Atlassian – teknologia palvelunhallintaan

Platinum Solution Partner clear (2)

Atlassian-ratkaisuista löytyy mahdollistaja moneen palvelunhallinnan tarpeeseen.

Olemme Atlassian Platinum Solution Partner eli tunnemme teknologian erinomaisesti. Intohimomme on valjastaa se tukemaan organisaatiosi toimintaa.

Olemme saavuttaneet Atlassianin Cloud Specialization -statuksen, mikä tarkoittaa, että meillä on asiantuntijatason kokemus pilvipalveluiden menestyksekkäästä implementoinnista ja asiakkaidemme ohjaamisesta heidän Atlassian Cloud -matkallaan.

→ Tutustu Atlassian-osaamiseemme

Asiakkaitamme

Palvelumuotoilu

HSY:n työnohjaus siirtyi mobiiliin

Sovellus toimii yksinkertaistettuna näkymänä Jiraan. Se tarjoaa Jiran modernin toiminnanohjauksen tuomat mahdollisuudet suoraan kentälle.

Lue lisää

Ei vain tikettejä – mahdollista myös itsepalvelu

Palvelupyyntöjen tehokas käsittely on tärkeää, mutta palvelupyyntöjen määrää voidaan myös hallita mahdollistamalla itsepalvelu.

Erilaiset ohjesivut, "knowledge baset"  ja wikit ovat hyvä keino jakaa tietoa sekä organisaatiossa sisäisesti että sen asiakkaille ja muille sidosryhmille. 

Asiantuntijamme

Timo Pötry

Timo Pötry

Business Lead

Marjut Nordlund

Marjut Nordlund

License Sales & Partnership Manager

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä

Kerro, mistä sinua kiinnostaisi jatkaa keskustelua kanssamme!